Zomersentiment en internetdeten

Ultraslechte en zeer verwarrende intro over 3, 2, 1… Over het algemeen start ik dit soort persoonlijke-update-blogs met de allerlaatste gebeurtenis éérst, lief hè. (Steun voor de zwakkeren en achtergestelden op individueel niveau. En of ik maatschappelijk geëngageerd ben.) Even to the point waar ik slecht naartoe zwalk: Mijn brein varieert van a-gestructureerd tot organisatietatta, en vandaag zit het in standje-tussenin-grapje en klets ik honderduit over vakanties, modellenbaantjes, jureermeisjes en internetdeten.


Ergens in de zomer [1] bezocht ik Amsterdam. Eerst met Maite om Seth aan te moedigen die meevoer met RozeLinks (da’s the many gays in the village-boot van GroenLinks) en later met mama om in zwijmel-zwijmelkamers te airbnb’en, heel veel taart te eten in overrated parken en pony’s te aaien in de allermooiste manege ooit. Ergens tussendoor werd ik gescout als model, staat kneiterlekker op je cv en is goed voor je zelfvertrouwen.

fb4


Ergens in de zomer [2] ging ik voor de tweede keer naar Frankrijk (mijn Srps.me-vlog (al meer dan 2000 keer bekeken #fame) vind je hier). Ditmaal met mijn stieffamilie. We zaten in een villa die op een afgelegen plek lag in de bergen. Het regende de hele vakantie, maar we hadden wel een privézwembad en heel veel e-books. Hulde.

f1
#soofmetdefaminfa

Ergens in augustus zette ik Sandra op de foto. Die ken ik van de regiofinale van Kunstbende in Gelderland. Ze zingt en speelt met woorden, net als ik. (Alleen denderen bij mij de sterren uit de hemel, wanneer ik de hits top 20 mee dicht.)


11 oktober werd de nieuwe redactiefoto voor Scholieren.com gemaakt, die inmiddels opnieuw is genomen en vast nog een keertje volgt en nog een keertje en nog een keertje, wegens kersverse schrijfdictators.

redactieee


12 oktober en de rest zweette, stresste en danste ik boven studiestof. In november las ik een verhaaltje voor over mijn oma op Tapschrift in Brebl, waarbij mijn neus in mijn iPad 1 verdween en ik ‘dat de volgende keer strakker aan moest pakken, uitschrijven op papier of zo, printen? Jwz’. Dus dat deed ik. En nu concentreer ik me op mijn pws, rijexamen, uitjes naar Antwerpen of Amsterdam, waar ik met wildvreemde jongeren (hoi Araik) (Araik is bekend van tv (zat ooit aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk) (wow) (die werd drie keer opgeschreven tijdens het namenspel) (en of je dan beroemd bent) en organiseert hackatons) hapjes eet in de Pizzawijk of jureer tussen Grote Mensen in het Rijksmuseum. Dit was een korte samenvatting van het afgelopen half jaar. Groetjes en tot ziens. ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s