Buikschuifsjans op het Rembrandtplein

Ik wil nog. Dansend de regen door, zwoegend het sportcentrum bereiken. Nagels bijten, bijbaantjes vinden, schimmels verwijderen en spinnen beschermen. Ik wil nog. In het zwembad springen, van de duikplank het bestaan in plonzen. Vergaan, opstaan. Ik wil een. Dingenbedenker zijn en gapend genialiteit verwerven. 

Ik wil een huis met een trap en een fiets aan de gracht. Ik wil de stenen. Voelen onder mijn voeten. De wind door mijn hart en de gaten tussen mijn vingers. Ja. Daar zit de nacht. Geef mij een tent en vier vrienden. Het landschap zonder horizon. Laat ons voor altijd op halve matjes in dit parkje naast de stad.

Ik wil buikschuifsjans op het Rembrandtplein. Over gele glijbanen de diepte in. Pootje badend door zeeën van zomertijd. Ik wil. Graag. Aan de zijkant van de snelweg. Zes uur opstaan. De zonsopgang verafgoden. Ik wil, een ontbijtje doen. Daarboven op de brug. Rode auto’s tellen. Twee Panda’s per minuut.

Advertenties

12 gedachtes over “Buikschuifsjans op het Rembrandtplein

    • Haha, daar zat ik zelf ook al ’n beetje naar te kijken. Grappig! Ik houd niet zo van lange zinnen. Dus. Ik plaats. Graag. Vervroegd. Een punt. Hashtag #stommegewoonte, #maarach. Lieehieef! Bedankt voor je ongelooflijk complimenterende reactie! <'3

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s